У метро Києва може не здійснюватися висадка пасажирів: причина

Мешканці та гості столиці використовують метрополітен як укриття

У метро Києва висадка пасажирів на деяких станціях може не здійснюватися. Причиною цього стала велика кількість людей на підземних станціях, які використовують метрополітен як укриття. Про це стало відомо з інформації, яку опублікував у Facebook мер Києва Віталій Кличко.

"На деяких станціях столичного метро висадка пасажирів наразі може не здійснюватися через велику кількість людей на підземних станціях. Мешканці та гості столиці використовують метрополітен як укриття. Щодо змін у роботі метро - стежте за повідомленнями на станціях", - написав Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що час повітряної тривоги метро не курсує наземними ділянками.

У разі повного блекауту в Києві безоплатні автобуси замінять весь транспорт. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у випадку повного блекауту поїзди столичного метро курсувати не будуть. Станції підземки стануть пунктами тимчасового перебування людей. На всіх маршрутах наземного транспорту працюватимуть безоплатні автобуси.

Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту. У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.  Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися