Через футбольний матч змінять режим роботи метро

Станції метро можуть закрити на вхід з міркувань безпеки

Футбольний матч на центральному стадіоні країни вплине на роботу столичного метро. Про це повідомила прес-служба Київського метрополітену.

Так, у вівторок, 20 жовтня, у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену. Оскільки початок гри відбудеться о 19:55 між командами "Динамо" (Київ) і "Ювентус" (Італія), вхід на станцію "Олімпійська" можуть обмежити до цього часу.

"Перед початком гри можливе обмеження на вхід для пасажирів станції "Олімпійська". Після її закінчення з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - йдеться в повідомленні.

Закриття станцій здійснюється з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Як повідомляв портал "Коментарі", на даний момент київський метрополітен працює на межі своєї пропускної спроможності і перевезти значно більшу кількість пасажирів він не може. Тому городянам доводиться здійснювати більше поїздок на наземному громадському і особистому транспорті. Що в свою чергу призводить до великому завантаженні вуличної мережі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися