В Ірпені на переходах з'явилися манекени школярів

Манекени повинні нагадувати водіям про увагу на пішохідних переходах

В Ірпені працівники комунальних служб реалізували оригінальну ідею підвищення безпеки на дорогах. Для того, щоб убезпечити учнів місцевої школи № 17, на пішохідному переході поблизу навчального закладу встановили манекени. Про це повідомила прес-служба комунального підприємства Ірпінської міськради "Управління житлово-комунального господарства" Ірпінь "на сторінці в мережі Facebook.

Як повідомляється, біля школи №17 в Ірпені на пішохідних переходах на вулиці Університетська та вулиці Тищенко були встановлені макети школярів в яскравому одязі.

Комунальники сподіваються, що манекени попереджатимуть водіїв, що тут проїжджу частину переходять діти.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в ДТП потрапив мотоцикл Yamaha, жертвами аварії стали три людини. Відзначається, що мотоцикліст збив пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці.

"У Києві на Курбаса, перед Гавела: зіткнулися мотоциклісти і мікроавтобус, троє людей лежать на асфальті, кажуть що деякі без ознак життя. Пробка до Колібріс. На місце летять швидкі. Пропускайте їх", сказано в повідомленні.

За даними dtp.kiev.ua, в результаті зіткнення пасажир Yamaha (дівчина) загинула миттєво, пішохід помер через деякий час, водій мотоцикла помер в машині швидкої допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися