Порив водопроводу в Бучі: деякі вулиці залишилися без водопостачання

У Бучі три вулиці тимчасово перебувають без водопостачання

У Бучі без водопостачання тимчасово залишилися три вулиці: Водопровідна, Яблунська та Грушевського. Про це повідомляє пресслужба КП "Бучасервіс".

Причиною відсутності водопостачання на вказаних вулицях став порив водопроводу.

"У Бучі без водопостачання тимчасово перебувають вулиці Водопровідна, Яблунська та Грушевського. Причина цьому – порив водопроводу. Наші фахівці вже працюють над вирішенням проблеми, щоб забезпечити мешканців водою", - повідомили у КП "Бучасервіс".

Нагадуємо, що 9 грудня центральна частина Бучі залишилася без електропостачання. У Бучі внаслідок загоряння вийшла з ладу трансформаторна підстанція по вулиці Героїв Майдану. У результаті пожежі центральна частина міста залишилася без електропостачання. Про це повідомили в пресслужбі КП "Бучасервіс" та додали, що фахівці ДТЕК працюють над вирішенням екстреної ситуації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Київщині вишки мобільного зв’язку під’єднали до генераторів. Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

"Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту ми зможемо здійснювати дзвінки, де є покриття мережі заживлених вишок. Ці вишки мобільного зв’язку тепер приєднані до генераторів. Цього, ймовірно, буде недостатньо для підтримки мобільного інтернету, але вистачить для звичайних телефонних переговорів", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися