В центрі Києва встановили новорічну ялинку (ФОТО)

Як прикрасили новорічне дерево

В центрі Києва встановили та прикрасили новорічну ялинку. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Мер столиці оприлюднив фото, як готували головну ялинку країни до новорічних свят. Новорічне дерево встановили та прикрасили на Софійській площі. Кличко зазначив, що цього року головна ялинка України – це штучне дерево. Його висота дванадцять метрів. Новорічне дерево прикрасили енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора.

"Підсвічення ялинки, скоріш за все, відбуватиметься в певні години. Також поруч з генератором облаштуємо точки для підзарядки гаджетів, розмістимо їх в цікавому наметі, залишу поки інтригою, в якому саме", – заявив Кличко.

Новорічне дерево прикрасили близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами, а верхівку — гербом України. Нижню частину оформлять стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з наслідками війни. Мер столиці нагадав, що цьогоріч ялинку встановлюють та прикрашають за рахунок меценатів і бізнесу, генератор теж надали благодійники.

"Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків та атракціонів на Софійській площі цьогоріч також не буде", — додав Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комісія Київської міської ради з питань культури, туризму та суспільних комунікацій розглянула петицію з вимогою не встановлювати новорічну ялинку у столиці. У зверненні до столичної влади йшлося про недоречність встановлення новорічної ялинки в Києві під час війни. В профільній комісії зазначили, що в столиці не будуть витрачати бюджетні кошти на встановлення головної ялинки країни у Києві. За це платять меценати та спонсори, наголосили в мерії Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

18 грудня 2022, 09:28

Бенкет під час чуми

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися