Для киян запустили СМС-сервіс комунальних послуг

Дізнатися про аварійні роботи комунальних служб можна буде по СМС

Жителі столиці зможуть оперативно дізнаватися про постачання і перебоях води, опалення та електрики за допомогою СМС. Таку послугу для киян анонсували в Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, сервіс буде працювати безкоштовно.

За його словами, SMS-оповіщення стосуватимуться подачі гарячої води і опалення, холодного водопостачання, постачання електроенергії.

"Відправка SMS допоможе виконавцям послуг більш якісно і оперативно контактувати зі своїми клієнтами. Жителі за допомогою повідомлень знатимуть про планові і аварійні роботи, що вимагають тимчасового відключення послуг і розуміти їх терміни і масштабність", - пояснив Пантелєєв.

Щоб активувати сервіс жителям столиці необхідно зателефонувати за номером гарячих ліній 15-51 або 15-57, або залишити заявку на сайтах контактних служб https://1551.gov.ua/ і https://1557.kyiv.ua.

Як повідомляв портал "Коментарі", технічний прогрес дозволяє позбутися черг в банках і не відвідувати фінансові установи для оплати комунальних послуг через інтернет. Така послуга існує давно, проте не всі жителі столиці вміють нею користуватися. У зв'язку з цим для киян вирішили організувати безкоштовний курс-інструкцію, як використовувати цю можливість.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися