В Ірпені відновили пошкоджені обстрілами багатоповерхівки (ФОТО)

Де закінчили та де ще тривають ремонтні роботи

В кількох багатоповерхових будинках в Ірпені, що були пошкоджені під час бойових дій, закінчили відновлювальні роботи. Про це розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, в Ірпені відремонтували багатоповерхівки на вулиці Северинівській, що постраждали внаслідок "прильотів" і вибухових хвиль від них. Ремонт провели за кошти державного бюджету. В будинках замінили двері та вікна.

"Цього тижня в Ірпені відновлюватимуть будинки на вулицях Мечникова, Українській, Тургенівській та інших", — поінформував Кулеба.

Керівник Київської обласної військової адміністрації додав, що на цих об'єктах встановлять вікна та двері, а також відремонтують покрівлю. Посадовець оприлюднив фото відремонтованих багатоповерхівок в Ірпені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені завершують ремонт у школі, де навчаються понад 1700 дітей. В навчальному закладі були вибиті вікна, згоріла кухня та їдальня, зруйнований фасад і покрівля. На час ремонтних робіт школярі навчаються дистанційно. Загалом в Київській області через бойові дії з російськими окупантами пошкоджено 141 навчальний заклад.

Читайте також, що в Ірпені розпочали будівництво ще одного модульного містечка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися