В Ірпені завершують ремонт зруйнованої окупантами школи (ВІДЕО)

Як тривають відновлювальні роботи

На Київщині тривають відновлювальні роботи у навчальних закладах, що були пошкоджені внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну та ворожих обстрілів. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, в Київській області через бойові дії з російськими окупантами пошкоджено 141 школу та ліцей. Наразі в Ірпені завершують ремонт у школі, де навчаються понад 1700 дітей. В навчальному закладі були вибиті вікна, згоріла кухня та їдальня, зруйнований фасад і покрівля. На час ремонтних робіт школярі навчаються дистанційно.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що школа в Ірпені має облаштоване безпечне укриття та оприлюднив відео ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх звільнених від російських окупантів громадах Київської області тривають роботи з відновлення зруйнованого та пошкодженого під час бойових дій житла. Відновлення житлового фонду проводять в приватних та багатоквартирних будинках. Наприкінці жовтня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як у Ворзелі ремонтують багатоповерхівку, в яку під час окупації влучив снаряд. Подробиці та відео — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві поблизу зупинок громадського транспорту вирішили облаштувати укриття від обстрілів російських окупантів. Таке рішення ухвалили на засіданні депутати Київської міської ради. Це пов’язано з рішенням Ради оборони Києва, коли під час повітряної тривоги у столиці має зупинитись громадський транспорт, а пасажири мають покинути салон та пройти до найближчого укриття.

Дивіться також фото, як в одній зі шкіл в Гостомелі облаштували сучасне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися