Сучасне укриття в одній зі шкіл облаштували в Гостомелі (ФОТО)

Що там є та як виглядають приміщення

В Гостомелі в одному з закладів освіти облаштували сучасне укриття. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, приміщення в укритті повністю облаштоване для проведення занять під час повітряної тривоги. В новому укриття є всі необхідні комунікації, проведений Wi-Fi, а на випадок відключення світла встановили генератор.

Облаштування укриття закінчили минулого тижня. Зараз воно розраховане на близько пів тисячі людей. Водночас його будуть розширювати. Згодом тут почнуть ремонтувати сусідні кімнати.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що облаштування укриттів у школах регіону триває. Посадовець також оприлюднив фото, як виглядає сучасне укриття в одній зі шкіл Гостомелю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх звільнених від російських окупантів громадах Київської області тривають роботи з відновлення зруйнованого та пошкодженого під час бойових дій житла. Відновлення житлового фонду проводять в приватних та багатоквартирних будинках. Наприкінці жовтня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як у Ворзелі ремонтують багатоповерхівку, в яку під час окупації влучив снаряд. Подробиці та відео — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві поблизу зупинок громадського транспорту вирішили облаштувати укриття від обстрілів російських окупантів. Таке рішення ухвалили на засіданні депутати Київської міської ради. Це пов’язано з рішенням Ради оборони Києва, коли під час повітряної тривоги у столиці має зупинитись громадський транспорт, а пасажири мають покинути салон та пройти до найближчого укриття.

Дивіться також відео, як ремонтують пошкоджені російськими окупантами багатоповерхівки в Гостомелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися