Поблизу Північного мосту у Києві закінчили масштабний ремонт (ФОТО)

Які роботи виконали на мосту через річку Десенка

У Києві завершили масштабні ремонтні роботи на мосту через річку Десенка, що є продовженням Північного мосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

Столичні дорожники оновили крайні праві смуги — по півтори смуги у кожному напрямку та повністю відкрили рух для автомобільного транспорту. В "Київавтодорі" зазначили, що зараз на Північний міст і міст через річку Десенка збільшилось навантаження. Це пов’язане із обмеженням руху на інших ділянках доріг.

На мосту через річку Десенка замінили залізобетонний вирівнюючий шар і гідроізоляцію, влаштували два шари асфальту протяжністю 780 метрів у кожному напрямку. Частину робіт виконували при низьких температурах, тому використали асфальтобетон зі спеціальними енергозберігаючими та адгезійними добавками. У комунальній корпорації "Київавтодор" запевнили, що на ремонт мосту через річку Десенка п’ять років діятиме гарантія.

Нагадаємо, у Києві в разі тотального відключення світла скасують оплату проїзду в автобусах. В разі тривалого відключення електроенергії в столиці не працюватиме метро, не їздитимуть трамваї та тролейбуси. Замість електротранспорту на маршрути вийдуть автобуси. Перевезення пасажирів під час блекауту в комунальному транспорті в Києві зроблять безкоштовним.

Читайте також, що розповіли в мерії Києва про умови життя в столиці під час блекауту.

Читайте также