Пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру на Київщину

Вифлеємський вогонь миру цьогоріч несе особливий зміст для всіх українців

Голова КОВА Олексій Кулеба опублікував фото з пластунами, які принесли Вифлеємський вогонь миру на Київщину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на публікацію Олексія Кулеби.

Кулеба розповів, що Вифлеємський вогонь миру цьогоріч несе особливий зміст для всіх українців.

"Вифлеємський вогонь миру цьогоріч несе особливий зміст для всіх українців. російські окупанти прицільно б’ють по енергетичній інфраструктурі та намагаються знеструмити українські міста та села. Ми, українці, об’єднуємося, боремося та тримаємо кожний свій фронт. Ми виборюємо мир та свободу для своєї держави та всього світу", - написав голова КОВА.

Олексій Кулеба подякував пластунам Київщини, які принесли Вифлеємський вогонь. 

"Попри війну та щоденні виклики, ми бережемо наші традиції та святі істини. Світло завжди перемагає темряву", - додав очільник військової адміністрації.

На Київщині склалася критична ситуація зі світлом. Про це розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі". За його словами, в регіоні після останніх ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе триває відновлення електропостачання.

Посадовець наголосив, що з кожним обстрілом російських окупантів зростають тривалість та складність ремонтних робіт. Внаслідок масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури “Укренерго” застосовує екстрені вимкнення електрики. 

5 грудня окупанти під час ракетного обстрілу влучили в об'єкт інфраструктури в Київській області. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися