Смертельна ДТП на Столичному шосе в Києві - водія судитимуть в Києві

Справа про смертельне ДТП під Києвом буде розглядати Голосіївський суд

У Києві судитимуть винуватця ДТП на Столичному шосе, який протаранив автомобіль з багатодітною родиною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської прокуратури.

За фактом ДТП під Києвом, в результаті якого загинули двоє дорослих і двоє дітей, завершено досудове розслідування.

"Винуватцеві аварії загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням ГУ Нацполіціі в Києві", - повідомили в прокуратурі.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу спрямований для розгляду по суті до Голосіївського райсуду.

Нагадаємо, водій автомобіля "Mercedes-Benz GL 250D", перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, рухався по проїжджій частині Московського шосе з боку с. Козин. Не впоравшись з керуванням, водій допустив зіткнення з автомобілем, який рухався попереду в попутному напрямку, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив автомобіль "Hyundai Tucson".

В результаті зіткнення постраждала сім'я з 5 осіб, яка їхала в автомобілі "Hyundai Tucson". Водій і двоє пасажирів (жінка і малолітня дівчинка) померли на місці. Ще двоє хлопчиків були госпіталізовані. Один з них помер у кареті швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню.

Як повідомляв портал "Коментарі", ДТП за участю тварини в Київській області привело до смерті пасажира авто.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися