У "Київавтодор" повідомили, коли відкриють вулицю Круглоуніверситетську

Вулицю Круглоуніверситетську мають відкрити для транспорту та пішоходів до кінця цього року

Рух вулицею у Печерському районі було перекрито з 10 вересня через прокладання мереж водопостачання та каналізації до житлового будинку. У "Київавтодор" повідомили, що вулицю Круглоуніверситетську мають відкрити для транспорту та пішоходів до кінця цього року.

Корпорація погодила вказаний проєкт розпорядження за умови повного відновлення руху автотранспорту і пішоходів у нижніх шарах асфальтобетонного покриття на вказаній ділянці вулиці до кінця 2019 року та влаштування третього чистового шару асфальтобетонного покриття до 30 квітня 2020 року.

За інформацією КМДА, у ході робіт триває підключення мереж до житлового будинку з підземним паркінгом, вбудованими приміщеннями та вбудованим спортивним залом для гімназії № 86 "Консул" на вулиці Лютеранській, 14-в. Раніше повідомлялося, що роботи на вулиці завершаться до 10 листопада.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві будують тротуар з підігрівом.Перша ділянка теплого тротуару вже майже готова. Вона на столичній Солом’янці і веде до найбільшої районної школи. Тротуар спускається схилом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися