У Бровари принесли Вифлеємський вогонь миру

Вифлеємський вогонь миру принесли у Бровари пластуни

До Броварської громади пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру - символ доброї справи і підтримкиПро це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

Міжнародний скаутський захід, метою якого є поширити символічний вогонь з місця народження Ісуса Христа до всіх, хто його потребує, відбувається щороку напередодні Різдва. Вифлеємський вогонь миру як символ доброї справи і підтримки принесли у Бровари пластуни.

Ігор Сапожко зазначив, що щиро вдячний пластунам, які вже декілька років поспіль приносять символ миру, любові та добра до Броварської громади.

"Теплий вогник Вифлеємського вогню утверджує віру та надію на світле та мирне майбуття!" - написав мер Броварів.

Пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру на Київщину. Голова КОВА Олексій Кулеба опублікував фото з пластунами, які принесли Вифлеємський вогонь миру на Київщину.

"Вифлеємський вогонь миру цьогоріч несе особливий зміст для всіх українців. російські окупанти прицільно б’ють по енергетичній інфраструктурі та намагаються знеструмити українські міста та села. Ми, українці, об’єднуємося, боремося та тримаємо кожний свій фронт. Ми виборюємо мир та свободу для своєї держави та всього світу", - написав голова КОВА.

Читайте также