Потужний генератор забезпечуватиме роботу критичних об’єктів на Київщині

Генератор розміщено на центральній котельні Богуслава

Нідерландська компанія Odink & Koenderink Nederland B.V. передала Богуславу потужний генератор 550 кВa для забезпечення безперебійної життєдіяльності міста. Про це інформує Богуславська міська рада.

Завдяки оперативній роботі Богуславської міськради було забезпечено доставку потужного генератора з Нідерландів, організовано процес його отримання у Львові та перевезення до Богуслава.

Завдяки допомозі надійних партнерів Богуслава - Львівської обласної військової адміністрації та Координаційного центру з питань надання гуманітарної допомоги у Львівській області разом з Червоним Хрестом, а також фінансовій підтримці ФК "Динамо" Київ, було забезпечено процес транспортування генератора з польського міста Познань до Львова.

Потужний генератор розміщено на центральній котельні Богуслава. В разі необхідності, він буде забезпечувати роботу критичних об’єктів міста.

Нагадуємо, що в районі Склозаводська у Бучі до об’єктів критичної інфраструктури підключають потужний генератор. В період блекауту це забезпечить мешканців тепло- та водопостачанням. Зокрема, генератор під’єднанають до котельні мікрорайону, об‘єктів водопостачання та дошкільного закладу.

На каналізаційну станцію під Києвом встановили потужний генератор. В Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора на 800 кВт. Генератор комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam.

Читайте также