Патрульні Києва виявили безвісно зниклого чоловіка

Столичні патрульні виявили 6 осіб у розшуку

З початку тижня патрульні Києва виявили 6 осіб у розшуку. Серед виявлених осіб - безвісно зниклий чоловік. Про це повідомили у столичній патрульній поліції.
Одна подія сталася у Деснянському районі столиці. Увагу інспекторів привернув чоловік, який пришвидшив ходу та постійно озирався, побачивши службовий автомобільПатрульні зупинили його для перевірки. Встановлюючи особу чоловіка, інспектори з'ясували, що 48-річний громадянин перебуває в розшуку Деснянським управлінням поліції за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) ККУ.
Інший випадок стався на вулиці Борщагівській у Києві. До правоохоронців звернувся чоловік та попросив допомогти, а саме зателефонувати його дружині. Встановивши дані особи, поліцейські дізналися, що  чоловік перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції, як безвісно зниклий.
Інспектори доставили громадян до управлінь поліції та повідомили про це ініціаторів розшуку.
Патрульні на Київщині виявили три автомобілі в розшуку. У всіх цих випадках правоохоронці зв'язалися з ініціаторами розшуку.
На Київщині поліцейський пес відшукав бабусю, яка замерзала в лісі. До поліції надійшло повідомлення про зникнення літньої жінки, яка мешкає в Обухівському районі.
Опівдні старенька пішла в ліс по хмиз і залишила вдома мобільний телефон. Пенсіонерка захопилася роботою та заблукала. У пошуках виходу з лісу вона пройшла кілька кілометрів від свого будинку і впала від виснаження в очереті біля річки.
Службовий собака впевнено пішов слідом, привівши провідника до змученої, але живої жінки.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися