З Києва до Харкова призначили додатковий поїзд

Розклад руху оприлюднили в залізниці

На новорічні свята з Києва до Харкова призначили додатковий поїзд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

У перевізника зазначили, що попит пасажирів на поїздки залізницею напередодні новорічних свят значно зріс за різними напрямками, зокрема — з Києва до Харкова та у зворотному напрямку. Через це "Укрзалізниця" призначила на 30 грудня додаткові поїзди №104 Київ — Харків та №103 Харків — Київ.

Поїзд №104 відправиться з Києва 30 грудня о 9:40 і прибуде до Харкова о 17:15. Із Харкова поїзд №103 відправиться 30 грудня о 10:48 і прибуде до Києва о 18:41. Квитки вже доступні для придбання в застосунку "Укрзалізниці", на сайті та в чат-боті.

З Києва також призначили додатковий швидкісний поїзд Інтерсіті+ до Тернополя. Експрес 747/748 Київ — Тернопіль курсуватиме з 29 грудня до Різдва, до 7 січня. Поїзд вирушатиме з Києва о 16:13, з Вінниці — о 18:52, з Хмельницького — о 21:00 і прибуватиме до Тернополя о 22:48.

Окрім того, на новорічні свята з Києва в напрямку Карпат призначили додаткові поїзди. Попит на поїзди з Києва в карпатському напрямку традиційно зріс. Через це напередодні Нового року курсуватимуть додаткові рейси зі столиці в кількох напрямках. В "Укрзалізниці" оприлюднили графік курсування додаткових поїздів — подробиці за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі поїзда два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Нагадаємо, у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Дивіться також фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися