Ракетні удари по Києву: Зеленський відзначив Київську зенітну бригаду

Президент України Володимир Зеленський подякував 96-й Київській зенітно-ракетній бригаді за результати у відображенні ракетних ударів російських окупантів по українській столиці

Президент України Володимир Зеленський подякував 96-й Київській зенітно-ракетній бригаді за результати у відображенні ракетних ударів російських окупантів по українській столиці. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке опублікувала його прес-служба.

За його словами, особливо командування дякує Київській зенітній бригаді, 160-й Одеській та 208-й Херсонській бригадах, чиї результати при масованій атаці 29 грудня були найкращими.

Він зазначив, що з кожним ракетним ударом Росія заганяє себе в кут, оскільки ракет у них поменшає.

Нагадаємо, що у столиці було атаковано іранськими дронами-камікадзе Shahed-136 в ніч проти 30 грудня. Про це стало відомо з офіційного коментаря начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, опублікованого прес-службою КДВА.

За його словами, після ракетного удару по інфраструктурі 29 грудня, який не дав окупантам результату, вони атакували місто дронами. У повітряному просторі Києва виявили п'ять БПЛА, усі вони були збиті силами ППО.

Один із безпілотників потрапив до адміністративної будівлі у Голосіївському районі, внаслідок чого будівлю було частково зруйновано, а в житловому будинку поряд є пошкодження вікон. Інформації щодо потерпілих немає.

Читайте также