У Києві почав курсувати "Різдвяний експрес" (ФОТО)

Як організували свято для дітей на залізниці

У Києві сьогодні, 1 січня, почав курсувати "Різдвяний експрес". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на державну компанію "Укрзалізниця".

"Різдвяний експрес" сьогодні вирушив на Київ-Казковий за графіком. Залізне Різдво запрошує, наступні рейси — 7 та 8 січня, додаткові рейси оголосимо наступного тижня, слідкуйте за новинами!" — йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

У перевізника подякували партнерам в організації свята для дітей, зокрема — за декорації, розмальовки та аніматорів, за смаколики та іграшки для найактивніших маленьких пасажирів.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Ця зупинка є мінікопією центрального залізничного вокзалу столиці. Полярний експрес вирушив у мандрівки Сирецьким парком з 17 грудня. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на новорічні та різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. У складі поїзда два старовинні паровози і п'ять пасажирських вагонів, серед яких вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Дивіться також фото, як відомий швейцарський художник підсвітив до Різдва будівлі та церкви у Києві.

Читайте также