У Київській міській електричці запрацювала оплата карткою або гаджетом з NFC

Оплата картками або пристроєм з NFC вже запущена в тестовому режимі

Укрзалізниця спільно з міською владою Києва розпочала впровадження оплати проїзду за допомогою міської транспортної картки, банківської картки або пристрою з NFC на 17 станціях Київської кільцевої електрички. Така оплата вже запущена в тестовому режимі, повідомляє Укрзалізниця.

Для оплати проїзду банківську картку, транспортну картку або пристрій з NFC достатньо прикласти до валідатора, а для підтвердження здійснення оплати транспортну картку або банківську картку необхідно прикласти до електронного пристрою, які найближчими тижнями поступово з’являться у всіх касирів.

Пасажирам Київської кільцевої електрички також повідомляють, що вони можуть зручно придбати квитки через Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages через чат-бот Укрзалізниці.

Нагадуємо, що з 26 жовтня в Києві повністю запрацювала система оплати за проїзд банківською карткою. Така оплата працює на всіх видах комунального громадського транспорту. Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет з функцією безконтактної оплати до валідатора.

Читайте также