У Києві через футбол можуть закрити станції метро

Через футбол вхід на станцію метро "Олімпійська" може бути обмежений

Футбольний матч між командами "Шахтар" (Донецьк) і "Інтер" (Мілан) може змінити режим роботи столичного метро. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КП "Київський метрополітен".

Як відомо, початок гри заплановано на 19:55, 27 жовтня. У зв'язку з цим киян просять врахувати, що перед початком матчу вхід для пасажирів станції "Олімпійська" може бути обмежений або зовсім закритий. Після закінчення гри, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Відзначається, що подібні механізми обмеження пасажиропотоку застосовується з міркувань безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

У столичному метрополітені вибачилися перед киянами і гостями столиці за можливі тимчасові незручності.

Як повідомляв портал "Коментарі", на даний момент київський метрополітен працює на межі своєї пропускної спроможності і перевезти значно більшу кількість пасажирів він не може. Тому городянам доводиться здійснювати більше поїздок на наземному громадському і особистому транспорті. Що в свою чергу призводить до великого завантаження вуличної мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися