Западенців, які напали на киян, будуть судити в Києві

Приїжджі правопорушники можуть позбутися волі на чотири роки

Під час конфлікту з компанією киян зловмисники знайшли на території продовольчого ринку стільці і дошки і почали кидати їх в сторону опонентів. В результаті двох чоловіків з травмами голови госпіталізовано до лікарні. Правопорушників загрожує до чотирьох років тюремного ув'язнення. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Нагадаємо, в кінці серпня поточного року перехожі повідомили в поліцію про конфлікт двох груп осіб на Деміївській площі. На виклик виїхали наряди патрульної поліції, швидка і слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

"Одна з груп осіб - уродженців Закарпатської області, знайшла на території ринку стільці і дошки і почала кидатися ними в опонентів. Предмети, які кинули правопорушники, потрапили в двох киян. З місця події потерпілих госпіталізували з травмами голови. Зараз їх життю нічого не загрожує", повідомили в поліції.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися