У Києві розглядають можливість поновлення роботи трамваїв

Розглядається питання відновлення роботи частини трамваїв у столиці

У Києві наземний електротранспорт станом на сьогодні все ще не працює. Водночас розглядається питання про відновлення роботи частини трамваїв. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник директора Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, пише "Оbozrevatel".

Раніше у Києві вирішили призупинити роботу всього наземного електротранспорту, зокрема трамваїв і тролейбусів, через складну ситуацію з енергопостачанням. Натомість автобуси почали курсувати на всіх маршрутах. Столиця і досі стикається з дефіцитом електроенергії.

"Поки що ми залишаємось в тому режимі, в якому ми працюємо. На сьогодні в місті не їздять трамваї та тролейбуси. Утім, ми ведемо дискусію, щоби уможливити поновлення роботи частини трамваїв. Але рішення будуть після консультації з фахівцями з електрики. Якщо вони поїдуть, то мають не зупинятись під час виключення світла", - розповів Микола Поворозник.

Нагадуємо, що у Києві поповниться парк тролейбусів, трамваїв та вагонів метро. Попри те, що у міському бюджеті не передбачається виділення грошей на придбання нового громадського транспорту, Київ закупить тролейбуси та трамваї. Це відбудеться завдяки залученню коштів іноземних інвесторів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися