Під Києвом у підозрілої особи виявили підробні документи (ФОТО)

Посвідчення водія, надане чоловіком, мало явні ознаки підробки

Поліцейські під час патрулювання в селі Чайка на Київщині продовжують виявляти документи з ознаками підробки. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

Близько 23:00 9 січня інспектори отримали повідомлення про підозрілих осіб на території АЗС у Софіївській Борщагівці. На місце події прибула поліція та виявила двох чоловіків.

Один з громадян для встановлення особи надав своє водійське посвідчення. Мікрошрифт на посвідченні був відсутній, а колір фарби та захисні елементи не відповідали встановленим критеріям та стандартам. Отже, посвідчення водія мало явні ознаки підробки. 

Також було встановлено, що за серією та номером вказаного документа зареєстрована інша особа. Тому правоохоронці викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Слідчі з'ясовують усі обставини справи.

Раніше у Києві зупинили водія з підробними документами. Поліція зупинила автомобіль Skoda на одному з блокпостів. Спілкуючись із правоохоронцями, 32-річний водій надав усі необхідні документи для перевірки. Інспектори швидко помітили ознаки підробки посвідчення водія: відсутність елементів голографічного захисту, невизначені шрифти та незрозумілий мікротекст.

Читайте также