До Києва прибули мери чотирьох європейських столиць

Деталі візиту мерів до Києва поки що не відомі

До Києва прибули з візитом мери чотирьох європейських столиць - Варшави, Праги, Братислави та Будапешта. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на польський телеканал "Polsat News".

Деталі візиту мерів до української столиці ще не розкриті.

За інформацією "Polsat News", це перший візит мера Варшави Рафала Тшасковського до української столиці після початку повномасштабної війни. За кілька днів до початку війни варшавський мер відвідав Київ: 15 лютого 2022 року Тшасковський від імені Пакту вільних міст у супроводі мера Праги Зденека Гржиба зустрівся з мером столиці України Віталієм Кличком.

"Ми також тут, щоб показати, що ми готові допомогти. Якщо щось трапиться, ми координуємо свої дії з іншими органами місцевого самоврядування, тому зможемо допомогти органам місцевого самоврядування на сході Польщі", - сказав тоді мер Варшави.

Під час цього візиту Києву було офіційно запропоновано приєднатися до Пакту вільних міст.

Французька відповідь Бенксі: паризький художник розмалював будівлі у Києві. Паризький вуличний художник Крістіан Гемі, відомий як С215, нещодавно відвідав Україну і залишив чимало графіті на зруйнованих будівлях Бучі, Гостомеля та Києва.

Читайте также