У столичному суді ліквідовано наслідки ракетного удару окупантів (ФОТО)

У приміщенні суду було повністю вибито вікна та двері

У Дарницькому районному суді Києва ліквідували пошкодження, завдані будівлі під час ракетного обстрілу 25 лютого. Про це повідомляє sud.ua з посиланням на Територіальне управління Державної судової адміністрації України в місті Києві.

Вранці 25 лютого 2022 року внаслідок ракетного обстрілу у місті Києві уламки ракети влучили у житловий будинок по вул. Олександра Кошиця, 7-А. Також внаслідок вибухової хвилі було пошкоджено будівлю Дарницького районного суду Києва по вул. Олександра Кошиця, 5-А.

Внаслідок ворожого обстрілу були повністю зруйновані вікна та двері будівлі суду, знищені підвісні стелі разом зі світильниками, серйозно пошкоджені службові кабінети та приміщення.

Одразу після інциденту Управлінням було вжито низку заходів з фіксації пошкоджень з метою планування ремонтних робіт для приведення суду до належного стану. 

Для проведення ремонту вищезазначених об'єктів було підготовлено проектно-кошторисну документацію, проведено експертизу та отримано експертні висновки. Згодом було оприлюднено процедуру закупівлі робіт з ремонту будівлі Дарницького районного суду м. Києва та укладено договори за її результатами.

Наприкінці 2022 року завершилися ремонтні роботи в Дарницькому районному суді м. Києва. Було замінено вікна та підвісні стелі, відремонтовано пошкоджені кабінети та місця загального доступу. Наразі правосуддя здійснюється у належних умовах.

Нагадуємо, що суд звільнив Сергія Довгого, волонтера, який зрізав графіті Бенксі у Гостомелі, під особисте зобов'язання. Суддя зобов'язала Довгого не залишати столицю без згоди слідчого, прокурора чи суду, повідомляти про зміну роботи та місця проживання, а також носити електронний браслет.

Читайте также