Сили оборони Києва посилили боротьбу з диверсантами (ВІДЕО)

Тривають заходи з посилення оборони столиці

На півночі Київської області триває посилення оборонних рубежів на випадок наступу російських окупантів з боку Білорусі. Про це розповів командувач Силами оборони Києва, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

Угруповання сил та засобів оборони Києва провело навчання на кордоні з Білоруссю за умов максимально наближених до бойових дій. Бійці Збройних сил України тренувалися проводити розвідку, вести оборонний бій, знищувати колону противника та диверсійно-розвідувальні групи, а також форсувати водні перепони.

Водночас, в Київській області тривають роботи з укріплення оборонних рубежів навколо Києва на випадок повторного наступу російських окупантів з боку Білорусі. Сапери Сил оборони Києва мінують місцевість.

В Київській області підготувались до можливого наступу російських окупантів на столицю. Навколо Києва створили кілька потужних рубежів оборони протяжністю близько тисячі кілометрів. Павлюк зазначив, що весь кордон України з Білоруссю облаштували суцільними завалами та мінними полями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва відпрацювали тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, зокрема безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Дивіться також фото, як на кордоні з Білоруссю провели навчання сил оборони Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися