Пасажирам дали поради, що робити в разі спізнення на поїзд у Києві

Правила поширюються й на міжнародні рейси

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України дали поради пасажирам, які через оголошення повітряної тривоги не змогли вчасно дістатися до залізничного вокзалу у Києві або в іншому місті та потрапити на запланований рейс. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Пасажири зможуть скористатися своїм квитком упродовж наступних 24 годин, обравши потрібний рейс у тому ж напрямку.

"Це правило поширюється й на міжнародні рейси, зокрема на потяг сполученням Київ – Перемишль. Якщо у пасажира заплановано пересадку на інший поїзд, він має обов’язково поінформувати про це провідника чи начальника потягу. У такому випадку людині допоможуть скоригувати маршрут. Притримати, якщо це буде можливо, наступний рейс, на який потрібно пересісти", — заявили в Мінреінтеграції.

Детальну інформацію щодо затримок рейсів поїздів можна дізнатися на сайті й офіційних сторінках Укрзалізниці в соціальних мережах.

Нагадаємо, вперше в історії незалежної України з Києва запустили швидкісне сполучення для Черкас. "Укрзалізниця" призначила Інтерсіті+ №730/729 Київ — Черкаси. З Києва поїзд відправлятиметься з 20 січня щоденно, крім вівторків, о 17:50, і прибуватиме до Черкас о 21:07. Зворотно, з Черкас, поїзд відправлятиметься з 21 січня щоденно, крім серед, о 6:33 і прибуватиме до Києва о 9:39.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва за кількома напрямками змінили розклад та маршрут курсування. З цього тижня скасують поїзди з Києва до Запоріжжя, а поїзд зі столиці до Херсону змінить графік курсування.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.

Джерело: https://minre.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

17 січня 2023, 09:33

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////// Теракт у Дніпрі підпадає під юрисдикцію Міжнародного кримінального суду, – Зеленський.........ZASHISHAT'' UVASHENIE TERRITORIAL''NOI TSELOSTNOSTI NE PROSTO DOLSHNU A OBIAZANU VLASTI 200 STRAN SOZDAVAIA BEZOPASNOE PROGRESSIVNOE CHELOVECHESKOE CHELOVECHNOE OBSHESTVO USTREMLENNOE NAVSEGDA OSVOBODIT''SIA OT BED I STRADANII........NO VLASTI ROSSII KITAIA IRANA VENGRII POSHLI =DRUGIM PUTEM= SBEREGAIA AVTORITARNUI DIKTAT VUSHUVAIUSHII OPIRAIAS'' NA TERRITORIAL''NO=NATSUONALISTICHESKUIU PROBLEMATIKU.......POETOMU GLAVAR'' FASHUSTKOGO NEDOMIRA PUTINISTICHESKII CHIKATILO DOLSHEN BUT'' OSUSHDEN VSEMI SUDEBNUMI VSEMIRNUMI INSTANTSUIAMI A TAKSHE PRESTUPNUIU ROSSIIU NEOBXODIMO ISKLIUCHIT'' IZ VSEX OB''EDINIAIUSHIX ORGANIZATSUI SOZDAV MAKSIMAL''NOE SANKTSUONNOE DAVLENIE NA RASHUSTKIE REIX I VERMAXT.........=======MU PRIZUVAEM K POSTAVKAM V UKRAINU VSEX NEOBXODIMUX NASTUPATEL''NUX VOORUSHENII S BEZOPASNOGO RASSTOIANIIA UNICHTOSHAIUSHIX RASHUSTOV V =SUXOPUTNOM KORRIDORE= SAKRAL''NOM PRESTUPNOM ITOGE PUILOVSKIX MANIAKAL''NUX SADISTKIX GREZ I MECHTANII.........PUTINO=RASHUZM===ETO PROKAZA POSHURAIUSHAIA CHELOVECHESTVO I CHELOVECHNUI GUMANISTICHESKII DEMOKRATICHESKII PROGRESS.........========SMERT'' PUTINU I VSEM RASHUSTKIM NEDOBITKAM.......========MU TREBUEM OCHISHAT'' UKRAINU OT EXS=REGIONALIZMA AVTORITARIZMA OLIGARXIZMA KORRUPTSUONIZMA KOMMUNIZMA NATSUONAL=RASIZMA SEPARATIZMA RELIGIOZNOGO PUTINIZMA TERRORIZMA KOLONIALIZMA.........========REGRESSIVNUE BESPOLEZNUE DLIA UKRAINSKOGO NARODA =SN= =ES= =GOLOS= =BAT''KIVSHUNA= =DOVIRA= ===POSHLI VON IZ VLASTI I POLITIKI.........8=12 MILIONOV UKRAINSKIX IZBIRATELEI===ETO I EST'' NARODNUE DEPUTATU NAPOLNIAIUSHIE INTERNET=PARLAMENTARIZM===GUMANISTICHESKII DEMOKRATICHESKII BRIUSSEL''SKII FLAGMAN CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.......========VSEUKRAINSKOE DEMOKRATICHESKOE BRIUSSEL''SKOE BOL''SHUNSTVO===BESPARTIINUI PRIAMOI PARLAMENTARIZM===ISTINNOE ANTIDESTRUKTIVNOE NARODOVLASTIE===GUMANISTICHESKOE 2024=2029..........==========VLADIMIR ZELENSKII===BESPARTIINUI VETIRUIUSHII ZAKONOUTVERSHDAIUSHII PREZIDENT UKRAINU GLAVNOKOMANDUIUSHII VSY 2024=2029............ Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/accidents/15051-za-vihidni-u-kievi-stalosya-9-dtp-travmuvalosya-13-osib-odna-lyudina-zaginula.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися