На Київщині відремонтували ще кілька багатоповерхівок (ВІДЕО)

Як виглядають відремонтовані будинки

В Бучі замінили покрівлі ще на кількох багатоквартирних будинках. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, нову покрівлю облаштували на 16 житлових багатоповерхівках по вулиці Водопровідній. В будинках оновили перекриття, утеплили горища та повністю замінили вікна.

"Бажаю мешканцям оновлених багатоповерхівок теплої і затишної зими", — прокоментував Федорук оприлюднене відео.

Окрім того, в Бучі нову покрівлю облаштували на чотирьох житлових багатоповерхівках в мікрорайоні Склозавод. В будинках замінили шифер на металопрофіль, частково оновили каркаси дахів, повністю утеплили горища та встановили захист від влучання блискавок. Цей район найбільше постраждав під час окупації.

в Бучі замінили покрівлі всіх багатоповерхових будинків по вулиці Енергетиків. Два десятки багатоквартирних будинків тепер мають нові перекриття та утеплені горища. Деякі з цих об’єктів були пошкоджені під час обстрілів російських окупантів, а інші повинні були пройти планову реконструкцію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська область стала першим регіоном України, де стартувала програма відбудови пошкодженого під час бойових дій житла за програмою United24. Перші сім з 18 запланованих до відбудови багатоповерхівок почнуть відновлювати в Ірпені. По чотири житлових будинків відбудують в Бородянці та в Дмитрівській громаді, ще три — в Гостомелі. На відновлення цих об’єктів потрібно понад 700 мільйонів гривень, з них в межах проекту вже зібрали понад 500 мільйонів гривень. Це гроші закордонних компаній та іноземців зі 110 країн світу.

Читайте також, що у Києві обмежили продаж квартир у недобудованих багатоповерхівках.

Читайте также