У Києві запалили головну ялинку країни

Гості столиці і кияни зможуть відвідати спеціальні фуд-корти і різдвяні ярмарки

Вчора в Києві на день святого Миколая на Софійській площі запалили головну ялинку країни. Вогники на ялинці засвітились о 19:00 за київським часом, а подивитися на це дійство прийшло багато киян, та гостей міста. Ялинка заввишки 30 метрів сяє жовтими гірляндами і лампочками, а прикрасили її цього року великими червоними і червоно-білими смугастими кулями і цукерками. Навколо ялинки встановлені казкові герої з балету "Лускунчик". 

Гості столиці і кияни зможуть відвідати спеціальні фуд-корти і різдвяні ярмарки, а також різні розваги для дітей. Як тривала церемонія запалювання ялинки, дивіться у нашій галереї. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Києвом злетять у небо десятки Санта-Клаусів. 21-22 грудня 2019 року за Києвом відбудеться унікальний фестиваль – в небо одночасно злетять десятки Санта-Клаусів.  Замість оленів, вони будуть керувати величезними повітряними кулями, на борту яких місця займуть учасники фестивалю, які заздалегідь придбають сертифікати для польоту.

Фестиваль повітряних куль такого формату в Україні відбудеться вперше. Зазвичай подібні заходи організовують в теплу пору року, але організатори запевнили, що взимку можна літати в будь-який час світлового дня, а температура повітря в польоті майже така ж, як і на землі.  Фестиваль отримав назву "Монгольф’єрія. Свято наближається".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися