На Київщині впроваджують реформу шкільного харчування

Проведено практичний семінар із дієтичного харчування закладів загальної середньої освіти

У Київській області триває реформа шкільного харчування. На базі Центру освіти дорослих Бориспільського професійного ліцею відбувся практичний семінар з дієтичного харчування для кухарів та медичних сестер загальноосвітніх шкіл Великодимерської громади. Про це повідомляє Київська ОВА.

Захід був організований Департаментом освіти і науки Київської ОВА.

Учасники тренінгу отримали теоретичні знання щодо розробки нового шкільного меню, яке відповідає сучасним вимогам, та ознайомилися з системою безпечного та якісного харчування.

Інструктори з викладацького складу закладу презентували слухачам можливості сучасного технічного обладнання для приготування якісної та смачної їжі.

Зазначимо, що на Київщині, як і по всій Україні, триває реформа системи шкільного харчування, яку розпочала перша леді Олена Зеленська. Ця реформа включає закупівлю найсучаснішого обладнання, ремонт їдалень та зміну підходу до організації дитячого харчування.

Нагадуємо, що процес реформування медичної галузі розпочався на Київщині, розділивши медичний заклад на первинну медичну допомогу, вторинну медичну допомогу та екстрену медичну допомогу. Ціль реформування - надання якісної, ефективної і безперебійної медичної допомоги населенню.

Читайте также