Комендантська година в Київській області продовжена

Що варто знати мешканцям регіону

На території Київської області продовжили дію режиму обмежень комендантської години. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Режим обмежень продовжили з 22 по 29 січня 2023 року за розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби на всій території регіону.

У Київській обласній військовій адміністрації нагадали, що комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях без спеціальних пропусків. Винятками є лише випадки, коли потрібно вийти під час повітряної тривоги в укриття, або задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що свідчать наявність спецперепусток та документ, що посвідчує особу. В інших випадках пересуватися по вулиці під час комендантської години транспортом або пішки заборонено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Нагадаємо, на Київщині депутат під час дії комендантської години погрожував розправою патрульним поліцейським. Конфлікт стався в Білоцерківському районі Київської області в селищі Рокитне. Під час дії комендантської години поблизу АЗС патрульні зупинили водія автомобілю Audi з ознаками алкогольного сп’яніння. Під час документування правопорушення до АЗС під’їхав автомобіль Mitsubishі. За кермом був 65-річний представник місцевої влади. Політик поводився агресивно, зірвав та пошкодив нагрудну камеру та погрожував поліцейським фізичною розправою. При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події. 

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8035


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктор

22 січня 2023, 15:42

А что мусорки? Обосрались? Это им не водилу девятки кошмарить....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися