Смертельна ДТП на Столичному шосе: для вироку все готово

Прокурор вимагає для обвинуваченого максимальне покарання

Голосіївський районний суд Києва завершив розгляд справи про смертельне ДТП на Столичному шосе. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Прокуратура вимагає для порушника максимальне покарання, передбачене частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України - 10 років позбавлення волі. Вирок планують оголосити в понеділок, 2 листопада. В останньому слові підсудний повністю визнав свою провину.

Нагадаємо, що аварія сталася 12 червня 2020 року. Автомобіль Mercedes-Benz GL 250D врізався в попутну машину, вискочив на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з Hyundai Tucson. В авто по зустрічній смузі їхала сім'я: батьки і троє дітей. Дорослі і двоє дітей загинули. Дитина 14 років був доставлений в лікарню з важкими травмами.

Як повідомляв портал "Коментарі", по факту ДТП під Києвом, в результаті якого загинули двоє дорослих і двоє дітей, завершено досудове розслідування.

"Винуватцеві аварії загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням ГУ Нацполіціі в Києві", - повідомили в прокуратурі.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу спрямований для розгляду по суті до Голосіївського райсуду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися