У столицю з Карпат везуть сніг

Біля Арки дружби народів у Києві з'явиться п'ятиповерховий сніговий трамплін

Сьогодні із Карпат до Києва привезуть 30 тонн снігу, щоб потішити киян зимовими розвагами. Зараз у Київ заїхали п'ять вантажних машин, які везуть його до Арки дружби народів. Також ще чотири вантажівки із снігом прибудуть до Києва у вечері. Зазначається, що зараз біля Арки дружби народів готують конструкції, щоб зробити п'ятиповерховий трамплін із снігу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", фестиваль повітряних куль у Києві. 21-22 декабря 2019 по Киеву состоится уникальный фестиваль - в небо одновременно взлетят десятки Санта-Клаусов.  Вместо оленей, они будут управлять огромными воздушными шарами, на борту которых места займут участники фестиваля, которые заранее приобретут сертификаты для полета.

Фестиваль воздушных шаров такого формата в Украине состоится впервые. Обычно подобные мероприятия организуют в теплое время года, но организаторы заверили, что зимой можно летать в любое время светового дня, а температура воздуха в полете почти такая же, как и на земле.  Фестиваль получил название "Монгольфьерия. Праздник приближается ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися