У Києві запустили новий маршрут автобусу (СХЕМА)

Як змінилося транспортне сполучення в столиці

У Солом’янському районі Києва покращили транспортне сполучення та запустили новий автобусний маршрут. Про зміни розповіли в Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, новий автобусний маршрут має вирішити проблемне питання транспортного обслуговування мікрорайону Монтажник. Через складний рельєф місцевості та параметри проїжджої частини курсувати на новому маршруті буде автобус малої місткості.

Для мешканців Солом’янського району Києва організували додаткові рейси автобусу в режимі маршрутного таксі №198. Окремі рейси цієї маршрутки рухаються наступною трасою:

·       вулиця Миколи Амосова – вулиця Клінічна – вулиця Над’ярна – вулиця Івана Нечую-Левицького – вулиця Монтажників – вулиця Володимира Брожка – вулиця Ізюмська.

Розклад руху додаткових рейсів маршрутки №198:

·       Інститут серцево-судинної хірургії (вул. Миколи Амосова) – 7:30, 14:00, 17:00;

·       Вул. Ізюмська – 8:00, 14:30, 17:30.

В Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації також оприлюднили схему руху додаткових автобусних рейсів.

Нагадаємо, на міжнародній автомобільній трасі Київ — Ягодин через ремонтні роботи перекрили рух транспорту. Обмеження набували чинності 24 січня. Подробиці та схема об’їзду — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.

Читайте также