У Києві внесли зміни в роботу станцій метро

Про що попередили пасажирів

У Києві з цього тижня зміниться робота станцій столичного метро. Про зміни пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" та в мерії столиці, передають "Коментарі".

За даними перевізника, в суботу, 28 січня, на станції метро "Оболонь" відкриють вестибюль №1 в напрямку станції "Мінська", а вестибюль №2 в напрямку станції "Почайна" зачинять.

Зміни в режимі роботи станції пов’язані з ремонтом підземних пішохідних переходів, що перебувають на балансі КП "ШЕУ" Оболонського району. Також під час закриття вестибюля № 2 на станції метро "Оболонь" замінять лінійку турнікетів.

Нове обладнання приймає всі форми оплати проїзду, зокрема:

·       транспортну картку;

·       QR-квиток та QR-код, згенерований у застосунку "Київ Цифровий";

·       безконтактну банківську картку;

·       мобільний додаток ApplePay та Google Pay.

Станція метро "Оболонь" працює для перевезень пасажирів із 05:29 до 21:29. Водночас як укриття станції столичного метрополітену працюють цілодобово.

Нагадаємо, на міжнародній автомобільній трасі Київ — Ягодин через ремонтні роботи перекрили рух транспорту. Обмеження набували чинності 24 січня. Подробиці та схема об’їзду — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дегтярівському шляхопроводі запровадили тимчасову схему руху транспорту. Проїзд шляхопроводом можливий в обидва напрямки по першій смузі. Виконаний комплекс протиаварійних робіт — це, фактично, підготовка до масштабної реконструкції розв'язки. Оприлюднено тимчасову схему руху транспорту на Дегтярівському шляхопроводі.

Окрім того, у Києві планують продовжити забезпечення станцій метро безкоштовним швидкісним Wi-Fi. Про це йдеться у відповіді Київського міського голови Віталія Кличка на петицію до столичної влади. Мер столиці підтримав пропозицію, викладену в електронному зверненні. Кличко поінформував, що встановлення обладнання Wi-Fi у Київському метрополітені триває вже кілька років. Поки що у столиці створено інфраструктуру в 33 потягах, змонтовано та введено в дослідну експлуатацію обладнання мережі Wi-Fi на 12 станціях метро. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що кияни поскаржились в петиціях до влади на катастрофічну нехватку автобусів на маршрутах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталя

26 січня 2023, 21:30

Краще імені козака Джонсонюка.

стас

26 січня 2023, 17:13

Замість станції мінська київрада повина назву змінити на Лондонська хто нам допоміг в перші дні саме найбільше

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися