У Київському зоопарку поповнення в родині лам (ФОТО, ВІДЕО)

Як виглядає щасливе сімейство

В Київському зоопарку в сімействі гуанако народилася крихітка Люсія. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Мама Ракель не відходить неї та її однорічної сестрички Крісті, а тато Рікардо опікує їх цілодобово Навіть вночі він стоїть на сторожі, поки його "дівчатка" солодко сплять!" — прокоментували оприлюднені кадри в Київському зоопарку.

Фахівці Київського зоопарку розповіли, що цієї п’ятниці руденькій ламі Люсії виповнюється два тижні та запросили відвідувачів на знайомство з родиною гуанако. Окрім того, кияни та гості столиці можуть подивитись на чорних лебедів та інших птахів і тварин, які мешкають на території Київського зоопарку.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київському зоопарку придбали для горіли Тоні спеціальну піч, що може зігріти його навіть в умовах блекауту. В столичному зоопарку розповіли, що у вольєрах, де мешкають найбільш чутливі до температур та освітлення тварини, встановлюють дров'яні печі та акумуляторні ліхтарі. Ці прилади працюють й при відсутності електроенергії. Для обігріву зимового помешкання горили Тоні в зоопарку встановили дров’яну піч – булер’ян. Це допомагає підтримувати тепло у приміщенні навіть у саму морозну погоду. Для цієї тварини температура в оселі має бути не меншою за 19 градусів тепла.

В Київському зоопарку також анонсували велику експозицію з врятованими під час повномасштабної війни єнотами та пообіцяли, що херсонських кавунів вистачить на всіх.

Нагадаємо, в Центрі порятунку диких тварин, розташованому в Борисполі, врятували знесилених коней, яких вивезли з зони бойових дій на Донбасі. Ці коні стали жертвами російського тероризму. Семеро мали бути евакуйовані з Вугледара на Донеччині до Івано-Франківська, але змучені війною тварини ледь доїхали до Києва, троє попадали від знесилення.

Дивіться також фото і відео, як у Києві під час повітряної тривоги врятували козулю. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися