У Києві анонсували відкриття центру психологічної стійкості

Столична влада розпочала створення тренінгового центру психологічної стійкості

Київська влада за підтримки канадського посольства в Україні відкриє тренінговий центр психологічної стійкості. Цей центр - перший у своєму роді не тільки в Києві, але й в Україні. Про це повідомила Марина Хонда, заступниця голови Київської міської державної адміністрації, передає КВ.

Марина Хонда розповіла, що у Києві розпочато створення тренінгового центру психологічної стійкості. Це перший заклад такого типу не лише в Києві, а й в Україні. Реконструкція приміщення вже розпочалася, і вже навесні центр розпочне свою роботу.

За її словами, фахівці навчатимуть людей самотужки справлятися зі стресовими станами, надаватимуть першу психологічну допомогу демобілізованим військовослужбовцям та їхнім родинам, а також іншим особам, які потребують такої допомоги.

За словами заступниці голови КМДА, створення такого центру є важливим етапом у розвитку системи соціально-психологічного навчання та допомоги цивільному населенню, а також у розвитку здатності мешканців міста протистояти стресу.

Вона додала, що центр буде створений за ізраїльськими методиками.

У Києві також було створено консультаційний центр, який допомагає сім'ям з дітьми, що зазнали незаконної депортації, а також у вирішенні різних проблем, з якими вони стикаються під час перетину кордону України.

Нагадуємо, що на Київщині відкрили новий навчально-практичний центр. У Переяславі на базі закладу професійно-технічної освіти створили новий навчально-практичний центр для бажаючих отримати затребувану спеціальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися