Кияни обурені оновленим освітленням у столичному парку (ФОТО)

Чим незадоволені мешканці столиці

Дарницька районна державна адміністрація у Києві оприлюднила фото інспекції столичних посадовців в парк Партизанської слави. Не всі кияни позтивно оцінили оновлення освітлення під час постійних відключень світла в столиці, передають "Коментарі".

Інспектували оновлену мережу освітлення уздовж теренкуру в парку Партизанської слави заступниця мера Києва Олена Говорова, депутат Київської міської ради Юрієм Сулигою та генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король.

"Обговорили питання оновлення із змістовним наповненням спортивних майданчиків по маршруту стежки здоров’я. Парк повинен мати якісне освітлення, бути максимально безпечним та комфортним для своїх відвідувачів!" — заявили в Дарницькій райдержадміністрації.

У дописах до оприлюднених фото є обурення щодо цієї події:

·       Хахаах, інспектували, інспектували та й не виінспектували. Освітлення працювало рівно тільки в день інспекції);

·       При тотальному дефіциті енергопотужностей втулити бюджетні кошти в освітлення парку — корупціонери вже зовсім обнагліли;

·       Повдівали хакі для піару злодюги. Кошти використані неефективно в період війни, розпорядники повинні понести відповідальність і відправленні в окопи під Бахмут;

·       Дуже доречно в часи економії електроенергії та коштів;

·       А коли я писала про освітлення на алейці біля ЦНАПу — ніякоі реакції… мабуть тоді усім цим людям піару не треба було;

·       Дивно, що роботи беруться без місцевих мешканців? Чи це освітлення не важливо для когось, головне освоїти бюджет?

Нагадаємо, столичний водоканал отримав від ЮНІСЕФ потужні генератори для забезпечення об’єктів інфраструктури у Києві автономними джерелами живлення. В "Київводоканалі" повідомили, що отримані від міжнародних партнерів генератори вже розподілили на водопровідні насосні станції у великих житлових масивах столиці. Це обладнання допоможе забезпечити роботу об‘єктів водопостачання у разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції (КНС) за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam. КНС, де встановили генератор, перекачує в Київ стоки з Ірпеня, Гостомеля, Бучі та Ворзеля. 

Читайте також, що у Києві привласнили понад мільйон гривень під час закупівлі генераторів для укриттів в навчальних закладах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Sergiy

30 січня 2023, 09:06

Это ище чепуха . Чоколовка 19 с октября по январь у нас во дворе 5й раз на одно и то же месте раскапывают трубу только в январе уже 3 раза на одно и то же месте.Вот где золотое дно ...

Сенс

29 січня 2023, 14:31

Какой смысл в этом репортаже кроме хайпа на хейтах? Такие издания надо просто закрывать наглухо. Не надо разжигать людскую зависть-ненависть к любому действию власти.

Сергей

29 січня 2023, 12:18

Я из статьи так и не понял, чем именно возмущены киевляне. Или качеством освещения, или тем, что сделали во время войны, или показухой. Я сторонник того, что службы работают - уже хорошо. Война, не война, люди хотят есть, пить и жить. Может быть расставлять приоритеты по другому, во время войны, но так и пишите об этом прямо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися