З Києва - в Німеччину: нові рейси SkyUp

Український авіаперевізник SkyUp заявив про нові рейси Київ-Ганновер і Київ - Нюрнберг

Україна відновлює пасажирське авіасполучення з країнами Європи, яке було суттєво обмежено у зв'язку з карантинними заходами. Так, про запуск нових рейсів повідомив український авіаперевізник SkyUp.

Літаки компанії стануть літати в Ганновер і Нюрнберг. Старт нових рейсів заплановано на 30 травня. Частота польотів складе два рази в тиждень.

Маршрут Київ-Ганновер-Київ буде здійснюватися щочетверга та щонеділі. За квиток з Києва доведеться викласти від тисячі двісті дев'яносто сім грн, у зворотному напрямку - від 1330 грн.

Польоти Київ-Нюрнберг-Київ будуть проходити по середах і неділях. З Києва можна буде полетіти за тисяча вісімдесят чотири грн, а квитки з Нюрнберга коштують від  1495 грн.

Відзначимо, що ціни вказуються без урахування багажу. Квитки вже є в продажу - їх можна придбати онлайн.

Маршрут "Київ - Гамбург - Київ" стартує з 29 травня 2021 року. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень - по вівторках і суботах. Квитки з Києва до Гамбурга коштуватимуть від тисячі дев'ятсот п'ятьдесят три гривень без багажу, в зворотному напрямку - від 2494 гривень. Крім того, навесні компанія планує почати польоти в чеські міста Пардубіце і Прагу.

Нагадаємо, що SkyUp здійснює польоти в німецькому напрямку в Берлін, Гамбург, Дюссельдорф, Меммінген і Штутгарт. Крім цього з'явилася інформація, що авіакомпанія отримала дозвіл на перельоти в Кельн, Дортмунд і Франкфурт-на-Майні. Що стосується інших країн, то SkyUp дозволили літати в Чехію (Острава, Брно), Францію (Марсель), Великобританію (Лондон) і Чорногорію (Подгоріца). Нові напрямки також хочуть відкрити із Запоріжжя до Берліна, а також зі Львова та Одеси в Мюнхен.

Як повідомляв портал "Коментарі", українська авіакомпанія SkyUp почне літати з Києва в турецьке курортне місто Кайсері.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися