У Києві зафіксовано різке погіршення якості повітря

Радіаційний фон у столиці перебуває в нормі

Станом на 13:00 у Києві погіршилася якість повітря через підвищення концентрації зважених часток (пилу). Перевищення гранично допустимих концентрацій усіх речовин, за якими здійснюється контроль, не зафіксовано. Радіаційний фон у Києві - в межах норми. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що причиною погіршення стану повітря є сукупність метеорологічних факторів, в основному зниження швидкості вітру.

До поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендовано закрити вікна, обмежити перебування на вулиці, пити багато води. Якщо у вас є очищувач повітря, увімкніть його на максимум, радять у КМДА.

Нагадуємо, що з застосунком "Київ Цифровий" тепер можна дізнатися рівень радіації в столиці. Щоб отримати інформацію про радіаційний фон у Києві, потрібно оновити міський додаток і зайти в розділ моніторингу якості повітря у верхньому лівому куті екрана. Користувачі можуть бачити адреси встановлених датчиків та рівень радіації, зафіксований на кожному з них.

Читайте также