З Києва вивезли 16 тисяч тонн снігу за добу

Сотні одиниць техніки задіяно у вивезенні та прибиранні снігу з київських вулиць

Столичні дорожники продовжують в цілодобовому режимі очищати місто від снігу. Його вивозять насамперед з вулиць, площ, зупинок громадського транспорту. За минулу добу вивезено понад 16000 тонн снігу. Таку інформацію опублікував офіційний сайт Київської міської державної адміністрації.

Вночі вулиці і тротуари очищали від снігу і обробляли протиожеледними засобами 304 одиниці транспорту. Крім техніки, над очищенням доріг, вулиць і тротуарів працювали 40 бригад - вони прибирали сніг вручну. Зараз працюють 437 одиниць спецтехніки підприємства і 71 бригада ручного прибирання.

"Київавтодор" звертається до водіїв в столиці з проханням прибрати авто з крайніх смуг руху. Адже через припарковані машини не може повноцінно працювати спецтехніка для вивозу снігу та очищення доріг.

Як повідомляв портал "Коментарі", за минулі ночі автодороги Київщини чистили від снігу 232 спецмашини. Ще більше сотні перебували в черговому режимі. Також над розчищенням доріг регіону працювали майже триста чоловік з бригад ручного прибирання. Таку інформацію надав департамент регіонального розвитку київської обласної державної адміністрації. Профільні служби продовжують фіксувати на дорогах місцями ожеледь. Однак в цілому, згідно з офіційною інформацією, проїзд на автодорогах місцевого і державного значення забезпечений.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися