Мешканців Києва та області попередили про гучні вибухи

Що варто знати киянам та жителям регіону

У Києві та в Київській області через планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів лунатимуть гучні вибухи. Про це мешканців столиці та регіону попередили в Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Мешканці північних районів столиці можуть чути звуки вибухів. Не панікуйте. Це працюють сапери. У Вишгородському районі проводитимуть роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів. Тому відлуння гучних звуків вибухів можуть доноситися до меж столиці", — заявили у військовій адміністрації Києва.

Киян також закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та в разі її оголошення негайно прямувати до укриттів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва пожежа вщент знищила офісне приміщення. Пожежа сталася у 17-поверховому житловому будинку на вулиці Василя Касіяна, 2/1 на одному із балконів на сімнадцятому поверсі. Вогонь розповсюдився з балкону на офісне приміщення. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели двох людей на свіже повітря. За неофіційною версією, на балконі вибухнув генератор.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/948


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися