Названо найкращу районну владу Києва

Оцінка діяльності райдміністрацій враховувала роботу зі зверненнями громадян, а також рівень забезпечення життєдіяльності столиці

У Києві оцінили діяльність районних державних адміністрацій. Фахівці склали рейтинг на підставі відомостей структурних підрозділів і КСУ "Контактний центр міста Києва". Кращі результати в січні 2021 року мають Голосіївський, Святошинський і Солом'янський райони. Таку інформацію опублікував Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Шевченківський, Дніпровський, Оболонський та Печерський райони столиці зайняли 4-7 місця відповідно. Замикають січневий рейтинг Дарницький район - на 8 місці, Деснянський і Подільський - на 9 і 10 позиціях.

Оцінювали районні адміністрації за спеціальними методиками урахуванням окремих показників за різними сферами забезпечення життя міста.

Так, зокрема, оцінювалося реагування на звернення громадян, стан ліфтового господарства, благоустрій територій, рівень охоплення профілактичними щепленнями населення і кількість підписаних декларацій по сімейним лікарям, рівень оплати за оренду комунального майна, влаштування дітей-сиріт в сімейні форми виконання тощо.

У січні 2021 оцінювання здійснювалося за 17 показниками з 21. Зокрема, за показником "Рівень виконання звернень громадян з питань життєдіяльності району" високий результат зафіксований в Дніпровському, Святошинському та Солом'янському районах столиці.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про найслизькі вулиці Києва і найбільш травмонебезпечні райони столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися