Полетіли в Казахстан: новий рейс з Києва

Рейси з Києва в Нур-Султан будуть виконуватися раз на тиждень, по понеділках

Україна відновлює пасажирське авіасполучення з країнами світу, яке було перервано через карантинних обмежень. Так, про новий рейс між Києвом і столицею Казахстану - містом Нур-Султан заявила казахський авіаперевізник Air Astana.

Відзначається, що даний маршрут був припинений навесні 2020 року. Тепер же в розкладі він з'явиться вже в понеділок, 22 лютого.

Авіаперевізник буде виконувати польоти раз в тиждень по понеділках. Розклад передбачає вильоти з Нур-Султана о 20:25 з прибуттям в київський аеропорт Бориспіль о 20:50. Зворотні рейси з Києва будуть вилітати о 21:50 і приземлятися в Нур-Султана в 5:55 наступного дня.

Обслуговувати польоти імовірно стане середньомагістральний борт Airbus A320.

За квиток в Нур-Султан доведеться викласти не менше 409 доларів. Переліт в бізнес-класі в обидва кінці обійдеться в 989 доларів.

Зараз авіакомпанія виконує прямі рейси між Києвом і Алмати раз в тиждень по суботах.

Відзначимо, що в даний момент Казахстан дозволяє українцям відвідування, однак обов'язково наявність довідки про негативний тест на коронавірус, причому така довідка дійсна тільки 72 години.

Як повідомляв портал "Коментарі", Україна відновлює пасажирське авіасполучення з країнами Європи, яке було суттєво обмежено у зв'язку з карантинними заходами. Так, про запуск нових рейсів повідомив український авіаперевізник SkyUp.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися