Погода у Києві та в Київській області різко зміниться

Який прогноз зробили синоптики на найближчі дні

Погода у Києві та в Київській області на вихідних різко зміниться. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укргідрометцентру".

За прогнозами синоптиків, в Київській області, в суботу, 18 лютого, буде хмарна погода, вночі — невеликий дощ. Температура по регіону вночі коливатиметься від двох градусів тепла до трьох градусів морозу, вночі на дорогах ожеледиця. У Києві вночі — близько нуля.

Вдень температура повітря в Київській області — від чотирьох до дев’яти градусів тепла, у столиці — від шести до восьми градусів тепла. В суботу, 18 лютого у Києві та регіоні прогнозують штормові пориви вітру зі швидкістю від 17 до 22 метрів на секунду. Через такий прогноз в Київській області оголосили перший рівень небезпечності.

У Києві через прогноз погоди готуються до можливих підтоплень. Столичні комунальники розчищають зливостоки. Дощитиме у Києві може протягом усіх вихідних. Водіїв закликали бути уважними на мокрих дорогах та дотримуватись швидкісного режиму.

"У суботу погода буде активнішою — дощі, сильний вітер, але разом з тим потепліє в Києві до +6+8 градусів. Надалі переважатиме волога погода", — додала синоптик Наталка Діденко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кількох столичних парках представники Київського еколого-культурного центру разом з дітьми розвісили штучні гніздівлі для сов, хижих птахів та дуплянки для синичок. Екологи зазначили, що через вирубку старих, сухостійних та дуплястих дерев в парках Києва стало дуже мало пташок, які гніздяться в дуплах старих дерев. Мова йде про дятлів, сов, синичок, а також про кажанів та білок. Для фауни київських парків та скверів це спричинило спустошливі наслідки.

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням.

Читайте також, де у Києві в лютому з'явилися перші проліски



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися