Київська область отримала портативні зарядні станції (ФОТО)

Як пристрої допоможуть в ситуації з енергетикою

Київщина стала першою, хто отримав портативні зарядні пристрої за сприяння Уряду Японії та Програмі розвитку ООН (ПРООН). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

Загалом для регіонів України закупили тисячу портативних зарядних станцій. Першу партію в кількості 38 екземплярів отримали територіальні громади Київської області. Зокрема, вже відомо, що чотири зарядні станції передали для Білоцерківської громади.

Такі пристрої допоможуть заряджати гаджети та бути на зв’язку навіть за відсутності електроенергії. Решту станцій незабаром доставлять до місцевих громад по всій країні.

Нагадаємо, у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути. Як заявив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, відновити роботу трамваїв та тролейбусів у Києві дозволила ефективна робота влади столиці, енергетиків та ремонтних бригад. У столиці поступово поверталися до відновлення руху міського наземного електротранспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві судитимуть киянина, який двічі "мінував" будівлю Офісу президента України. Обвинувальний акт відносно киянина за фактами завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в урядовій будівлі скерувала до суду Печерська окружна прокуратура Києва. Слідство встановило, що киянин здійснив два дзвінки на спецлінію "102" про замінування будівлі Офісу президента України у Києві. Ці повідомлення він зробив через незадоволення тим, що, на його думку, занадто часто вимикали світло в його квартирі. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його.

Читайте також, що мешканцям Київської області та Києва пообіцяли не відключати світло.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8399


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися