Мешканців Києва та області попередили про гучні вибухи

Що потрібно знати

У Києві та в Київській області після відбою повітряної тривоги через планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів лунатимуть гучні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

"На Київщині проводять ліквідацію раніше виявлених вибухонебезпечних предметів. У Вишгородському районі сьогодні, 17 лютого, пройде знищення вибухонебезпечних предметів. Може бути гучно", — заявили у військовій адміністрації Київської області.

Киян та мешканців регіону закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та зберігати спокій.

Нагадаємо, у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути. Як заявив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, відновити роботу трамваїв та тролейбусів у Києві дозволила ефективна робота влади столиці, енергетиків та ремонтних бригад. У столиці поступово поверталися до відновлення руху міського наземного електротранспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві судитимуть киянина, який двічі "мінував" будівлю Офісу президента України. Обвинувальний акт відносно киянина за фактами завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в урядовій будівлі скерувала до суду Печерська окружна прокуратура Києва. Слідство встановило, що киянин здійснив два дзвінки на спецлінію "102" про замінування будівлі Офісу президента України у Києві. Ці повідомлення він зробив через незадоволення тим, що, на його думку, занадто часто вимикали світло в його квартирі. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його.

Читайте також, що мешканцям Київської області та Києва пообіцяли не відключати світло.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8410


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися