Транспорт у Києві змінив маршрути: що треба знати

Як курсує громадський транспорт у столиці

У Києві в суботу, 18 лютого, низка автобусів та тролейбусів змінили маршрути курсування. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, через проведення продовольчих ярмарків у Києві змінили маршрути автобусів №2, №61 та №98, а також тролейбусів №34. Ярмарки продуктів у столиці почали роботу на вулицях Йорданській, Сержа Лифаря та на Героїв Севастополя.

До закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00), рух низки маршрутів автобусів у Києві організовано за такою схемою:

·       автобус № 2 в напрямку руху до вул. Шолуденка – від вул. Булгакова до вул. Віталія Скакуна  за діючим маршрутом, далі – бульвар Вацлава Гавела – вул. Гарматна –  проспект Перемоги (нова назва Берестейський проспект) до вул. Шолуденка, в зворотному напрямку за діючим маршрутом;

·       автобус № 61 по трасі: вул. Радунська (в зворотному напрямку – вул. Радунська – вул. Лісківська – вул. Милославська) – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака  парна сторона (в зворотному напрямку - непарна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – проспект Червоної Калини – вул. Сержа Лифаря – вул. Миколи Закревського вул. Теодора Драйзера – проспект Романа Шухевича – вул. Миколи Кибальчича – бульвар Перова – вул. Івана Микитенка (в зворотному напрямку вул. Сулеймана Стальського) – вул. Райдужна – залізнична платформа Троєщина);

·       автобус № 98 по трасі: вул. Радунська – вул. Будищанська – вул. Оноре де Бальзака (непарна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Червоної Калини – вул. Сержа Лифаря – вул. Пухівська ТЕЦ-6;

·       тролейбус № 34 по трасі: вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери.

Нагадаємо, на вихідних у Києві та Київської області можливі стабілізаційні відключення світла. У Києві в суботу та неділю, 18-19 лютого в деяких районах можуть бути стабілізаційні відключення за графіками у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погода у Києві та в Київській області на вихідних різко зміниться. За прогнозами синоптиків, в Київській області, в суботу, 18 лютого, буде хмарна погода та дощ. Вдень температура повітря в Київській області — від чотирьох до дев’яти градусів тепла, у столиці — від шести до восьми градусів тепла. В суботу, 18 лютого у Києві та регіоні прогнозують штормові пориви вітру зі швидкістю від 17 до 22 метрів на секунду. Через такий прогноз в Київській області оголосили перший рівень небезпечності.

Читайте також, що у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися