У Києві та в Київській області через ракетні атаки ввели екстрені відключення світла

Що відомо про ситуацію з енергопостачанням

У Києві, Київській, Дніпропетровській та Одеській областях через загрозу ракетної атаки ввели екстрені відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "ДТЕК".

"Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла", — заявили в "ДТЕК".

В компанії додали, що це вимушений превентивний крок, щоб уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо російські ракети досягнуть цілі.

Зараз у Києві та Київській області, а також інших областях триває повітряна тривога. 

Нагадаємо, на вихідних у Києві та Київської області планували стабілізаційні відключення світла. У Києві в суботу та неділю, 18-19 лютого в деяких районах попереджали про стабілізаційні відключення за графіками у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погода у Києві та в Київській області на вихідних різко зміниться. За прогнозами синоптиків, в Київській області, в суботу, 18 лютого, буде хмарна погода та дощ. Вдень температура повітря в Київській області — від чотирьох до дев’яти градусів тепла, у столиці — від шести до восьми градусів тепла. В суботу, 18 лютого у Києві та регіоні прогнозують штормові пориви вітру зі швидкістю від 17 до 22 метрів на секунду. Через такий прогноз в Київській області оголосили перший рівень небезпечності.

Читайте також, що у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися